Circus Renz International
 
'Circustraditie sinds 1842'
 

Tickets en Tarieven 

Openingstijden Circuskassa
Graag hopen wij u bij een van onze circusvoorstellingen te mogen begroeten! Kaartjes voor de circusvoorstellingen koopt u aan onze circuskassa.


Pinnen niet mogelijk

Pinnen is aan de circuskassa (en de restauratiewagen) niet mogelijk. Betalen kan enkel contant.  

 

Rangen en prijzen
Het circus heeft diverse rangen ('Tribune' en 'Loge') en diverse entreeprijzen. Eenmaal gekochte tickets kunnen niet tegen een goedkopere rang terug gewisseld worden. 


Circusplattegrond/ Tentindeling
Het circus heeft diverse rangen ('Tribune' en 'Loge') en diverse entreeprijzen. Eenmaal gekochte tickets kunnen niet tegen een goedkopere rang terug gewisseld worden. 

 

Familiedagen
Op donderdagen en vrijdagen hebben wij familiedagen: Kinderen en volwassenen betalen dan minder. Tijdens familiedagen wordt geen verschil gehanteerd in de zitplaatsen. Kortingskaarten zijn op familiedagen niet geldig. Voor de actuele tarieven tijdens de familiedagen, informeert u aan de circuskassa of kijk op de facebookpagina van Circus Renz International. 


 

Kortingskaarten
Kortingskaarten kunt u meenemen naar de circuskassa, de korting wordt daar verrekend. Kortingskaarten zijn niet geldig op familiedagen en/ of in combinatie met andere kortingsacties.


 

Vrijkaarten
Vrijkaarten zijn enkel en alleen geldig voor personen van 16 jaar of ouder. Kinderen kunnen geen toegang verkrijgen met een vrijkaart. Hierop worden ook géén uitzonderingen gemaakt.  De directie mag bij twijfel om een identiteitsbewijs vragen. Wanneer u vrijkaarten heeft en voor uw gezelschap nog kaarten bij moet kopen dient u een 'Tribunekaart' te kopen. 


Online Tickets

Online Tickets kopen en/ of reserveren is bij Circus Renz International niet mogelijk. 


Kinderen onder de 2 jaar gratis toegang
Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis, zolang deze op schoot plaatsnemen.